Now on air

Alan Walker Faded Non Stop Music

Over SummerJam

SummerJam Radio is een internet radiostation met het absolute zomergevoel. Wij draaien alleen de beste zomerhits 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. (het hele jaar door zomer op je radio)

In Januari 2019 zijn wij gestart onder de naam SummerJam Radio, SummerJam Radio is een zomer-radiostation met gepresenteerde programma's dat wereldwijd te beluisteren is. Of je nu in Nederland, Amerika, Spanje, Frankrijk of Australië bent, naar ons luisteren is overal ter wereld mogelijk via www.summerjamradio.com

Wij gaan altijd voor het beste, daarom streven wij ernaar om te blijven ontwikkelen en te blijven groeien. Het is onze passie om de beste zomerhits allertijden te promoten. 

Met regelmaat zijn er leuke prijzen te winnen bij SummerJam Radio, en worden er leuke spelletjes gespeeld door de DJ's. Denk hierbij o.a. aan geldprijzen, wifi / internetradio's, hoofdtelefoons, maar ook reisjes naar binnen of buitenland.

SummerJam Radio onderscheid zich van andere radiostations vanwege leuke gepresenteerde programma's horizontaal met de beste zomerhits, prijzen, spelletjes & de zomer hitlijsten, professionele gesproken en gezongen jingles.